úterý 21. dubna 2015

Recenze:-Oriflame zázračné kelímek

Ahojte všichni tato recenze bude na oriflame zázračný kelímek. Tyto kelímky jsou opravdu skvělé. Mají krásnou vůni. Celkem mají dostupných mnoho variant. Tento kelímek má skvělé cestovní balení. Je malý ,takže se skvěle vejde do jakékoliv kapsičky. Nejvíce mě překvapilo rybíz a včera mi došel kelímek s vůní růže pro mě jsou to TOP vůně.Po objednání vám příjdou v naprosto roztomilé krabičce. Nejsou vůbec drahé stojí okolo 79 Kč což je super cena.
                                                     




Skvělé na těchto ,,zázračných kelímcích'' je to ,že je můžete použít multifunkčně. Pokud máte popraskané rty, suché místa na těle nebo obličeji na exém na nějakou ránu. Je to opravdu multifuknční. Podle toho co jsem zpozorovala se mi zdá ,že višńový (uprostřed) má nejvíce ze všech dobře nevím jak bych to popsala, ze všech se jako kdyby nejlépe nanáší , má jako-by rozteklou struktury. Tyto kelímky můžu jedině doporučit!

sobota 11. dubna 2015

Recenze: Štětec essence Blush Brush

Ahojte všichni vítám vás u této recenze na štětec od essence. Jako první informace je ,že tento štětec jsem v drogériích nikde neviděla. Až jsme byli v kauflandu ,kde vidím pult essence ,kde byli namixované snad všechny limitky. Ale štětce? Nikde jen 1 varianta na tvářenku. Zastoupení dm ve Zlínském kraji mě natolik naštvala. V našem dm mají krabici 40x60 cm ,ve které 5 stínů 3 lipbalmy a 2 tvářenky. To je všechno. V drogériích budete těžko hledat štětce essence ,protože tam ani většina nedoputuje. A toto si nemůžou dovolit. Naštěstí začaly dodávat nové štětce Ebelin ,tak aspoń něco tam máme. A pustíme se do recenze ,kderá nebude moc dlouhá.
Tyto štětce (jak jsem viděla) mají 2 varianty pastelově růžovo-oranžová nebo pastelově levandulová. Tyto štětce mají krásný obal, rukojetí i štětinky. Je vidět ,že jsou umělé ,ale i tak se s nimi precizně maluje.
Opravdu jsou tyto štětce krásné a cena? Tento štětec stál 89 kč ,což je klasická cena essence štětců. Pokud máte zájem ,chcete je zkusit ,doporučuji. Je lepší než štětec for your beauty-rosman ,pokud vám vyhovuje rosmanský a tento pro vás bude svatý grál.Pro začátečníky je to skvělý štětec Jsem se štětcem spokojená a myslím ,že budete i vy. :-)

úterý 7. dubna 2015

Recenze-Oriflame ILLUSKIN FOUNDATION make-up

Ahojte všichni vítám vás u této recenze na make-up od Oriflame. Na tento make-up jsem byla moc zvědavá a rovnou jsem si k němu koupila i cover ze stejné řady. Tento make-up je lehký ,ale zároveń pěkně krycí má krásnou barvu i parfemaci. Nedělá žádnou masku a je velmi přirozený. Na tento make-up jsem byla zvědavá i proto ,že na mé poměry byl celkem i drahý. Ve stálé ceně stojí okolo 269 Kč ,ale byl zlevněný na 150 tak jsem na něho šla. Je opravdu skvělí ,pokud máte akné ,tak se na to suprově hodí. Je hydratující a nevysušuje.

Celkem mají dostupných 6 odstínů :http://cz.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30596
tady se můžete na ně podívat. Doporučuji si to objednat jsou všechny skvělé a doporučuji na všechny typy pleti.Já mám odstín Nude Pink. Krásně sjednotí plet´.Na tomto make-upu se mi líbí obal a dávkování, není to ani moc ani málo. A navíc má SPF 20. No zkrátka jeden z 1 make-upů ,které z Oriflame stojí za pozornost.

pondělí 6. dubna 2015

Pohodové Pondělí

Ahojte všichni jelikož už myslím 3 den nevyšel článek. Tak si asi říkáte co se stalo? No ,řekla jsem si ,že když budu dělat každý den článek ,tak zachvilku už nebudu moct ani co recenzovat(teda pokud by nebyla nějaká spolupráce v tomto případě by byli články daleko rozmanitější) ,ale všechno má svůj čas. Tak bych dělala články v pondělí někdy středa nebo úterý a pátek. Toto bylo nejhlavnější informace ohledně blogu. Do budoucna už bych nechtěla moc dělat recenze jen, když se něco naskytne počítám tak ,že by 1 recenze týdně zůstala. A  1-2 do měsíce by byli v pondělí Pohodové Pondělky. Pokud by někdo měl nějaký nápad nebo přání co udělat za článek tak klidně mi můžete napsat na Gmail- leonka.sovadinova@gmail.com. Taky jsem si už před pár týdny založila instagram nebo spíš jsem začala postovat příspěvky odkaz je tady: https://instagram.com/lejinkaaaa/
Taky jsem vám chtěla oznámit ,že jsem se pustila do 30 denní výzvy ,kterou jsem si trochu upravila a začala jsem jíst zdravě. Tak vám potom napíšu článek před a po rozdíly...
Pokud by jste měli ohledně výzvy nějaké informace ,tak mi můžete napsat na ten Gmail ;) nebo do komentářů.

Objednala  jsem si tajemnou krabičku ze stránky http://zachranmevlasy.cz/ ,kde si můžete objednat krabičku i vy a zadarmo. Jen potom musíte napsat nebo udělat nějakým způsobem recenzi. Já během pár dnů očekávám krabičku za pár dnů. Očekávejte recenzi. A toto by bylo asi všechno snad se vám dnešní formát líbil. Všem přeji krásné Velikonoce. ;-)

čtvrtek 2. dubna 2015

Recenze: řasenka the Lash CURLER

Takže ahojte vítám vás u dnešního článku a dneska to bude recenze na řasenku essence Curler Lash.Tato řasenka má nádherný obal. A i pěkný kartáček. Dělá hezké řasy ,ale trochu je slepuje. Což je mínus. Taky jsem ji kopila už trochu vyschlou ,ale byla na ni nějaká slev a ,ta mě to tak moc nemrzela. Vážně nechápu ty ,kteří si v drogérii otevírají řasenky. Mohly by dělat řasenky i jako testr. Protože samotný kartáček na podívání má jen málo která značka. Proto jsem byla opravdu naštvaná ,když jsem doma otevřela řasenku a byla polovyschlá (sice mám takové řasenky radši,ale když si něco kupuji ,tak si to kupuji s tím ,že bude naprosto funkční ,nevyschlá a v pořádku , st ímto jsem byla velice nespokojená. Proto ,nikdy nedělejte to ,že se budete dívat na kartáček a otevřete řasenku ,do které se dostane vzduch a automaticky vysychá nepoužita a pokud si budete vybírat novou řasenku vytáhněte si radši 2-3 ks za ní. Máte za to ,že je řasenka neotevřena. :-) S touto řasenkou jsem spokojená spíše po vzhledové stránce ,ale po funkční je to mizerné. Proto investujte radši do drahších řasenek. A tuto řasenku bych si znovu nekoupila :-(


středa 1. dubna 2015

Nákupy za měsíc březen


Napadlo mě ,že bych mohla dělat nákupy za každý měsíc. Takové formáty učitě znáte a doufám ,že se vám to bude líbit. ;-)



Na konci měsíce února jsme byli s mamkou v tescu a viděli jsme tam ve slevě tento Garnier Pure 3 v1 hrozně jsem si to přála a stálo to jen 79Kč tak jsem neváhala a brala.Stálá cena v dm 120 Kč



Na začátku března nám přišel katalog z Oriflame na konečné (poslední) straně byly zlevněné rtěnky z 109 Kč na 39 Kč tak jsme s mamkou neváhaly a koupily rovnou 2 každá v jiném odstínu (tato je myslím sheer rose?)
A k tomu balzámky na rty za 49Kč mám na ně samostatný článek. :)
                                                 

Poslední dobou jsem měla suchou pokožku a nikdy předtím jsem si ji nemazala ,tak jjsem se rozhodla ,že začnu a mamka mi koupila tento. Cenu nevím
Potom jsou tu tyto věci z Tety od značky Ellie ,na které jsem dělala článek ;)
+toner a čistící mlék(nemám fotku)

Jako další je tu EOS, který nám přivezla trenérka z Ameriky 79 Kč(summer fruit)


Paletka očních stínů. Vyprodávala se ,tak  jsem si ji koupila a zatím je super! (39,90Kč)


V dm jsem si koupila tento štětec ,který byl z limitky je super a stál jenom 40Kč


Hrozně dlouho jsem chtěla tento matný lak z Oriflame a musím říct ,že lepší jsem neviděla stál 99 Kč a zdarma k němu byl další lak 2 laky za cenu 1 super kup. Díky mami <3 že jsi mi to koupila :)



A jako poslední je taky z Oriflame tato houpička neboli make-up sponge.Doporučuji je vážně dokonalá a suprově se s ní nanáší make-up. Za 59 Kč :)

Moc děkuji ,že jste si to přečetli a že jste došli až sem. S láskou Lejka08 :*

úterý 31. března 2015

Receze-Essence BEACH CRUISES eyeshadow

Ahojte všichni. Dneska to bude recenze na kosmetiku essence a konkrétně na jejich stíny (z limitky.) Podle obalu na kterém je napsáno ,že stíny jdou nanášet na sucho i na mokro. V tomto případě mají pravdu ,ale já bych je doporučovala spíše na sucho. Po přidání vlhčeného štětce do stínu ,se nalepí na štětec a skoro vůbec z něj nedostanete barvu ,kterou vyžadujete. Stíny mají krásnou pigmentaci jak vidíte ZDE:

Ale moc bych na ně nespoléhala. Meruňková barva má krasnou pigmentaci a krásně se hodí i jako tvářenka. Celkem mají dostupných něco okolo 3 stínu.Je krásně jemně pomlet ,takže bez problému, nedělá žmolky. Když jsem je viděla ,hned mi padla do oka meruńková. A je opravdu úžasná. Ta modrá se zase až tak moc na denní líčení nehodí ,ale chtěla jsem ji zkusit a kdyby by mi nevyhovovala chtěla jsem ji dát mamce. Stíny mají krásné a betelné balení. Množství produktu taky odpovídá. Tak pokud by jste něco takového chtěli vyzkoušet ,tak myslím ,že se můžete na tu meruńkovou spolehnout.




pondělí 30. března 2015

Recenze-Batiste

Tato recenze je na nejznámější suchý šampon na vlasy. Asi před pár měsíci jsem vyzkoušela cestovní balení a to se mi na tolik líbilo ,že jsem si musela koupit plné balení. Před tím jsem měla tropic fruit nebo něco takového (mělo to růžový obal) a teď jsem si koupila s příchutí višní a je vážně božský. Stojí 109 Kč a cestovní balení 49 Kč. Koupila jsem je v Douglasu ,takže pokud máte někde poblíž Douglas rychle si pro něho bez váhání běžte a na něho se můžete vždy spolehnout udělá nádherné vlasy a máte je opravdu jako čerstvě umyté. Stačí jen nastříkat do vlasů počkat něco okolo 2 minut a vyčesat. Je to easy a super efekt. Mají další vůně ,takže komu by nevyhovovala může si koupi i jiné. Všechny jsou super. Nejčastěji kupovaný suchý šampon na vlasy :-)

Recenze:Značka Ellie




Hrozně dlouho jsem hledala nějaké krémy, a čistící produkty na moji plet´.V posledních pár týdnech ,co jsem používala clarysonic(pokud budete chtít napíšu recenzi :-)) a různě jseem používala gelíčky a zkoušela co mi bude vyhovovat. Nikdy předtím jsem s tím problémy neměla ,ale te´d mi vyzkočilo asi 7 celkem viditelných pupínků. A proto jsem si asi týden na ple´t nedávala žádné produkty. Po týdnu se to pořád ještě nezlepšovalo spíš naopak zhoršovalo. A tak jsme s mamkou šli do Tety (Ellie - značka Tety) a prodávaly tam růzdné věci od této značky. Mamka mi vybrala denní krém a potom jsme zašli ještě pro BB cream. V momentě používání mi začal hrozně vyhovovat a byl příjemný. Je totiž pro ple´t ze sklonem k maštění. A to já mám. Během chvilky se krém vsákne ,takže můžete hned používat korektor, make-up...A to samé BB cream. Velice příjemný a přirozený krém, jsou vážně skvělé a pokud trpíte na akné určitě doporučuji.Stojí asi okolo 80 Kč




Po používání krémů jsem si koupila i pletóvý toner a čistící mléko. Nikdy bych nevěřila ,že by to mohlo být tak skvělé ,ale je. Na noc používám mléko ,které nesmívám a potom už na to žádný krém a po ránu toner a na to právě Ellie (BB cream nebo denní krém) Úžasné kombo těchto věcí. Doporučuji si je koupit a nejsou vůbec drahé stojí okolo 49 Kč. Takže super cena.



Čistící mléko a toner

denní a BB cream

neděle 29. března 2015

Seznámení

Sice už vidíte moji tvorbu ,ale pořád ještě nevíte kdo jsem a nějaké ty zajímavosti o mě. Nechtěla jsem udělat seznámení ,jako 1 příspěvek ,chtěla jsem to udělat ,až uvidíte jakou mám tvorbu.

Není na mě nic moc zajímavého ,ale přesto.
Jsem 13-ti letá holka ,která miluje nakupování , kosmetiku a všechny ty věci,které se kolem holek točí. Taky ráda sportuji jezdím na skatu ,snowboardu ,ale i na lyžích,ráda jezdím na bruslích (jak letních in-line, tak i ledních.) Ráda jezdím na kole a takové ty další super věci .které děláte rádi a často. Na to ,že mám ráda kosmetiku a nakupování tak ráda hraji i různé klučičí sporty jako floorbal... Už od roku 2007 dělám závodní aerobik a miluji ten sport je to skvělé a myslím ,že máme celkem velké úspěchy( ve fitnessech i ve triu.)Mám ráda zvířata a všechny zvířátka ,které máme jsem dostala k narozeninám (pejska, rybičky a na minulých narozeninách jsem dostala želvičku.). Hrozně často mám takové nálady ,kdy bych chtěla točit videa,ale bojím se ,že by se mi za to posmívali a tak. Tak jsem se rozhodla psát blog. A moc mě to baví a zajímá. Už několikrát jsem si dělala blog na blog.cz ,ale nikdy jsem tu stránku (po fukční straně) nepochopila. A blogspot je ten pravý pro mne. Jinak mám tmavě hnědé vlasy i oči a pocházím z Moravy. Doufám ,že se vám moje tvorba bude líbit. :-)

Recenze essence-Quattro eyeshadow


Tato recenze se bude týkat řady od essence quattro eyeshadow. Už několikrát jsem se po nich dívala, ale nikdy jsem neměla odhodlání si je koupi. Když jsem někdy na začátku února šla do drogérie zjistila jsem ,že vyprodávají některé odstíny. Jenže jsem špatně podívala a vzala jsem si špatný odstín ,tím jsem to kupovala za plnou cenu. Stály 89 Kč nalákaly mě a já jim naletěla. Toho kupu vůbec nelituji, protože jsou krásně pigmentované všechny 4 odstíny. A mají krásné barvy ,takže super minipaletka na denní líčení.


 Celkem mají asi okolo 6 a určitě, pokud je někde uvidíte neváhejte a kupujte. Není to tak moc a ta kvalita je vážně skvělá. Oční stíny mi vydržely celý den.

sobota 28. března 2015

Recenze-veryme Colour mania balm

Vítám vás u této první recenzi. Jak už víte z názvu je to o balzámcích na rty veryme. Moc se mi v katalogu líbily ,tak jsem si řekla,že bych je mohla zkusit. Jako první jsem si objednala v odstínu 31865-pink menthol a potom v odstínu 31866-orange zest

 Oba mají krásnou barvu a lehkou pigmentaci. Krásně voní pink menthol - žvýkačkově a orange zest-jako pendrek. Doporučuji si je objednat jsou super a stojí okolo 49 Kč za tyto balzámky skvělá cena. Zdá se mi ,že Oriflame chtěl napodobit balzámy od Maybeline-Baby Lips. A vydařilo se.