sobota 11. dubna 2015

Recenze: Štětec essence Blush Brush

Ahojte všichni vítám vás u této recenze na štětec od essence. Jako první informace je ,že tento štětec jsem v drogériích nikde neviděla. Až jsme byli v kauflandu ,kde vidím pult essence ,kde byli namixované snad všechny limitky. Ale štětce? Nikde jen 1 varianta na tvářenku. Zastoupení dm ve Zlínském kraji mě natolik naštvala. V našem dm mají krabici 40x60 cm ,ve které 5 stínů 3 lipbalmy a 2 tvářenky. To je všechno. V drogériích budete těžko hledat štětce essence ,protože tam ani většina nedoputuje. A toto si nemůžou dovolit. Naštěstí začaly dodávat nové štětce Ebelin ,tak aspoń něco tam máme. A pustíme se do recenze ,kderá nebude moc dlouhá.
Tyto štětce (jak jsem viděla) mají 2 varianty pastelově růžovo-oranžová nebo pastelově levandulová. Tyto štětce mají krásný obal, rukojetí i štětinky. Je vidět ,že jsou umělé ,ale i tak se s nimi precizně maluje.
Opravdu jsou tyto štětce krásné a cena? Tento štětec stál 89 kč ,což je klasická cena essence štětců. Pokud máte zájem ,chcete je zkusit ,doporučuji. Je lepší než štětec for your beauty-rosman ,pokud vám vyhovuje rosmanský a tento pro vás bude svatý grál.Pro začátečníky je to skvělý štětec Jsem se štětcem spokojená a myslím ,že budete i vy. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat