úterý 31. března 2015

Receze-Essence BEACH CRUISES eyeshadow

Ahojte všichni. Dneska to bude recenze na kosmetiku essence a konkrétně na jejich stíny (z limitky.) Podle obalu na kterém je napsáno ,že stíny jdou nanášet na sucho i na mokro. V tomto případě mají pravdu ,ale já bych je doporučovala spíše na sucho. Po přidání vlhčeného štětce do stínu ,se nalepí na štětec a skoro vůbec z něj nedostanete barvu ,kterou vyžadujete. Stíny mají krásnou pigmentaci jak vidíte ZDE:

Ale moc bych na ně nespoléhala. Meruňková barva má krasnou pigmentaci a krásně se hodí i jako tvářenka. Celkem mají dostupných něco okolo 3 stínu.Je krásně jemně pomlet ,takže bez problému, nedělá žmolky. Když jsem je viděla ,hned mi padla do oka meruńková. A je opravdu úžasná. Ta modrá se zase až tak moc na denní líčení nehodí ,ale chtěla jsem ji zkusit a kdyby by mi nevyhovovala chtěla jsem ji dát mamce. Stíny mají krásné a betelné balení. Množství produktu taky odpovídá. Tak pokud by jste něco takového chtěli vyzkoušet ,tak myslím ,že se můžete na tu meruńkovou spolehnout.




pondělí 30. března 2015

Recenze-Batiste

Tato recenze je na nejznámější suchý šampon na vlasy. Asi před pár měsíci jsem vyzkoušela cestovní balení a to se mi na tolik líbilo ,že jsem si musela koupit plné balení. Před tím jsem měla tropic fruit nebo něco takového (mělo to růžový obal) a teď jsem si koupila s příchutí višní a je vážně božský. Stojí 109 Kč a cestovní balení 49 Kč. Koupila jsem je v Douglasu ,takže pokud máte někde poblíž Douglas rychle si pro něho bez váhání běžte a na něho se můžete vždy spolehnout udělá nádherné vlasy a máte je opravdu jako čerstvě umyté. Stačí jen nastříkat do vlasů počkat něco okolo 2 minut a vyčesat. Je to easy a super efekt. Mají další vůně ,takže komu by nevyhovovala může si koupi i jiné. Všechny jsou super. Nejčastěji kupovaný suchý šampon na vlasy :-)

Recenze:Značka Ellie




Hrozně dlouho jsem hledala nějaké krémy, a čistící produkty na moji plet´.V posledních pár týdnech ,co jsem používala clarysonic(pokud budete chtít napíšu recenzi :-)) a různě jseem používala gelíčky a zkoušela co mi bude vyhovovat. Nikdy předtím jsem s tím problémy neměla ,ale te´d mi vyzkočilo asi 7 celkem viditelných pupínků. A proto jsem si asi týden na ple´t nedávala žádné produkty. Po týdnu se to pořád ještě nezlepšovalo spíš naopak zhoršovalo. A tak jsme s mamkou šli do Tety (Ellie - značka Tety) a prodávaly tam růzdné věci od této značky. Mamka mi vybrala denní krém a potom jsme zašli ještě pro BB cream. V momentě používání mi začal hrozně vyhovovat a byl příjemný. Je totiž pro ple´t ze sklonem k maštění. A to já mám. Během chvilky se krém vsákne ,takže můžete hned používat korektor, make-up...A to samé BB cream. Velice příjemný a přirozený krém, jsou vážně skvělé a pokud trpíte na akné určitě doporučuji.Stojí asi okolo 80 Kč




Po používání krémů jsem si koupila i pletóvý toner a čistící mléko. Nikdy bych nevěřila ,že by to mohlo být tak skvělé ,ale je. Na noc používám mléko ,které nesmívám a potom už na to žádný krém a po ránu toner a na to právě Ellie (BB cream nebo denní krém) Úžasné kombo těchto věcí. Doporučuji si je koupit a nejsou vůbec drahé stojí okolo 49 Kč. Takže super cena.



Čistící mléko a toner

denní a BB cream

neděle 29. března 2015

Seznámení

Sice už vidíte moji tvorbu ,ale pořád ještě nevíte kdo jsem a nějaké ty zajímavosti o mě. Nechtěla jsem udělat seznámení ,jako 1 příspěvek ,chtěla jsem to udělat ,až uvidíte jakou mám tvorbu.

Není na mě nic moc zajímavého ,ale přesto.
Jsem 13-ti letá holka ,která miluje nakupování , kosmetiku a všechny ty věci,které se kolem holek točí. Taky ráda sportuji jezdím na skatu ,snowboardu ,ale i na lyžích,ráda jezdím na bruslích (jak letních in-line, tak i ledních.) Ráda jezdím na kole a takové ty další super věci .které děláte rádi a často. Na to ,že mám ráda kosmetiku a nakupování tak ráda hraji i různé klučičí sporty jako floorbal... Už od roku 2007 dělám závodní aerobik a miluji ten sport je to skvělé a myslím ,že máme celkem velké úspěchy( ve fitnessech i ve triu.)Mám ráda zvířata a všechny zvířátka ,které máme jsem dostala k narozeninám (pejska, rybičky a na minulých narozeninách jsem dostala želvičku.). Hrozně často mám takové nálady ,kdy bych chtěla točit videa,ale bojím se ,že by se mi za to posmívali a tak. Tak jsem se rozhodla psát blog. A moc mě to baví a zajímá. Už několikrát jsem si dělala blog na blog.cz ,ale nikdy jsem tu stránku (po fukční straně) nepochopila. A blogspot je ten pravý pro mne. Jinak mám tmavě hnědé vlasy i oči a pocházím z Moravy. Doufám ,že se vám moje tvorba bude líbit. :-)

Recenze essence-Quattro eyeshadow


Tato recenze se bude týkat řady od essence quattro eyeshadow. Už několikrát jsem se po nich dívala, ale nikdy jsem neměla odhodlání si je koupi. Když jsem někdy na začátku února šla do drogérie zjistila jsem ,že vyprodávají některé odstíny. Jenže jsem špatně podívala a vzala jsem si špatný odstín ,tím jsem to kupovala za plnou cenu. Stály 89 Kč nalákaly mě a já jim naletěla. Toho kupu vůbec nelituji, protože jsou krásně pigmentované všechny 4 odstíny. A mají krásné barvy ,takže super minipaletka na denní líčení.


 Celkem mají asi okolo 6 a určitě, pokud je někde uvidíte neváhejte a kupujte. Není to tak moc a ta kvalita je vážně skvělá. Oční stíny mi vydržely celý den.

sobota 28. března 2015

Recenze-veryme Colour mania balm

Vítám vás u této první recenzi. Jak už víte z názvu je to o balzámcích na rty veryme. Moc se mi v katalogu líbily ,tak jsem si řekla,že bych je mohla zkusit. Jako první jsem si objednala v odstínu 31865-pink menthol a potom v odstínu 31866-orange zest

 Oba mají krásnou barvu a lehkou pigmentaci. Krásně voní pink menthol - žvýkačkově a orange zest-jako pendrek. Doporučuji si je objednat jsou super a stojí okolo 49 Kč za tyto balzámky skvělá cena. Zdá se mi ,že Oriflame chtěl napodobit balzámy od Maybeline-Baby Lips. A vydařilo se.